*Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300RON.

Florarie online – Aranjamente din trandafiri conservati

 

Mai mult decat o florarie online oarecare, suntem cel mai mare magazin cu aranjamente si buchete de trandafiri conservati.

Din dorinta de a oferi cadouri personalizate, ne dorim sa cream aranjamente florale de lux. Le poti admira in sectiunea magazin.

Pentru orice aniversare, logodna, botez si ocazie, aici poti gasi cadoul perfect, potrivit evenimentului tau.

 

Florarie online – Care este povestea noastra?

Pana nu demult, in atelierul nostru isi faceau loc cele mai frumoase buchete de trandafiri proaspeti. Insa pentru ca nu gasea cadoul adecvat, o clienta ne-a rugat sa realizam un aranjament care sa reziste mai multe luni si sa se potriveasca drept cadou de casa noua.

Zis si facut! Plini de entuziasm si imaginatie, am conceput un aranjament floral deosebit din flori conservate: trandafiri, bumbac si lavanda. A urmat apoi o avalansa de comenzi si cele mai frumoase buchete de trandafiri conservati aveau sa aduca zambetul pe buzele si in viata clientilor nostri.

 

In timp, am creat zeci de modele pe care le poti gasi in aceasta florarie online. Sunt aranjamente florale deosebite, cu care iti vei surprinde mereu persoanele dragi sau care, la fel de bine, iti vor decora si insufleti biroul ori spatiul de locuit.

Ce sunt florile naturale conservate?

  • Indiferent daca producatorii folosesc criogenarea, metoda Vermont, sita moleculara, silica gel sau liofilizarea, scopul este sa prelungeasca durata de viata a plantelor.
  • Este vorba despre diverse proceduri de conservare, prin care florile naturale isi mentin aspectul proaspat si culorile. Practic, par ca si cum ar fi abia culese.
  • Secretul are la baza tehnologii inovative (pentru multi inca o necunoscuta), care permit indepartarea a apei din tesuturi.
  • Conceptul cucereste tot mai multi oameni, majoritatea consumatori cu pretentii, interesati sa investeasca in lucruri de calitate.

Rasfoieste paginile florariei noastre online si dintre cele mai frumoase buchete de trandafiri conservati, gaseste aranjamentul care ti se potriveste!