*Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300RON.

TERMENI SI CONDITII

Va multumim ca ati ales site-ul nostru! Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru sau telefonic, reprezinta acceptul urmatorilor termeni si conditii:

Drepturi de autor
Toate imaginile afisate pe site-ul www.trandafiri-criogenati.ro sunt proprietatea firmei Trandafiri Criogenati, iar preluarea lor fara acordul nostru scris este impotriva legii si va fi pedepsit ca atare. De asemenea, nu este permisa copierea continutului acestei pagini in scopuri comerciale.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client
Daca v-ati razgandit nu este nicio problema! Va putem livra alt aranjament, sau puteti anula comanda cu minim 24 de ore inainte de ziua livrarii. Va rugam sa ne comunicati acest lucru la numarul de telefon 0744551222 sau in scris, la adresa livrari@trandafiri-criogenati.ro si sa ne specificati numarul comenzii. In cazul in care florile au ajuns deja in atelier pentru a fi prelucrate, comanda nu mai poate fi modificata! Pentru comenzile care depasesc 500 de lei, ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 20%. In cazul in care anulati comanda si ati achitat deja suma, va vom inapoia integral banii, in cazul in care anularea se face cu minim 24 de ore inaintea livrarii.

Confirmarea comenzilor
In cazul in care produsele comandate sunt pe stoc, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii. In cazul in care vasul si florile alese nu se afla in atelier va vom sugera un produs asemanator.

Daca va place un aranjament care nu este pe stoc, aveti posibilitatea de precomanda. Noi va vom anunta cand produsul revine in atelier si poate pleca spre dumneavoastra.

Livrarea comenzilor
Acest site nu are comanda minima.

Bucuresti si zonele limitrofe
Fie ca vreti sa o cereti in casatorie, sau sa ii spuneti la munti ani, va putem livra aranjamentele aflate pe stoc in 24 de ore. In cazul in care culoarea preferata sau vasul nu se afla in atelierul nostru dureaza intre 2 si 9 zile calendaristice pana cand va putem livra aranjamentul dorit, de aceea va recomandam sa plasati comenzile cu cel putin o saptamana si jumatate 10 zile inainte pentru aranjamente personalizate. Livrarile se fac incepand cu ora 8:00 pana la ora 21:00, in functie de traseul soferilor nostri. Daca doriti ca aranjamentul sa fie livrat la o anumita ora, aceasta trebuie confirmata inainte. Pentru a creste calitatea serviciilor, va rugam sa ne oferiti adresa corecta si completa. Nu raspundem de eventualele intarzieri in cazul in care adresa nu este exacta.

Romania
Aranjamentele noastre pot fi livrate in orice parte a tarii! Insa, pe langa costul florilor, se va percepe o taxa de livrare. In cazul aranjamentelor care depasesc 400 de lei, livrarea este gratuita.

Strainatate
Putem trimite aranjamentele noastre oriunde in lume! Am avut clienti care au vrut sa ofere un cadou special celor dragi, aflati peste mari si tari! Tineti insa cont ca timpul de livrare si costurile sunt mai mari.

Fotografie inainte de livrare
Ne angajam sa trimitem o fotografie cu aranjamentul comandat pe adresa de e-mail furnizata, inainte ca acesta sa fie trimis – atat in cazul aranjamentelor alese de pe site, cat si in cazul celor personalizate.

Probleme la livrare
In cazul in care persoana careia trebuie sa ii livram aranjamentul nu este gasita la locatie, va vom contacta telefonic pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie.

Metoda de plata
Inainte de a incheia comanda, puteti alege intre mai multe tipuri de livrare.
1. Cash, la livrarea aranjamentului Daca vreti sa oferiti chiar dumneavoastra aranjamentul, puteti opta pentru plata la livrare.
2. Card bancar Tranzactiile efectuate pe site-ul www.trandafiri-criogenati.ro sunt sigure, platile fiind procesate prin operatorul euplatesc.ro.
3. Transfer bancar Daca alegeti acest tip de plata, trebuie sa il efectuati cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de a fi livrata comanda. In plus, va rugam sa ne trimiteti pe e-mail dovada platii.
4. Reduceri pentru clientii fideli sau comenzile mari In cazul in care sunteti client fidel, adica ati cumparat de la noi produse care depasesc 1000 de lei aveti reducere automat la urmatoarele comenzi de 10%. In cazul comenzilor cumulate care depasesc valoarea de 3000 de lei reducerea este de 20%. De asemenea, companiile care aleg sa isi decoreze birourile sau sa ofere angajatilor cu ocazia sarbatorilor aranjamentele noastre beneficiaza de reduceri, in functie de cantitatile comandate.

Returnarea / inlocuirea produselor
Atunci cand florile parasesc atelierul nostru ne asiguram ca acestea nu au niciun defect! In cazul in care se intampla insa erori cauzate de transport, puteti returna produsele in cazul in care acestea au ajuns la dumneavoastra deteriorate. In cazul in care v-ati razgandit, puteti returna in termen de 14 zile florile alese din stocul oferit de noi pe site. Comenzile personalizate nu pot fi returnate.

Forta majora
In cazul unor evenimente imprevizibile, care nu pot fi controlate sau evitate de catre parti, nu vor fi efectuate reclamatii pentru neexecutarea obligatiilor contractuale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Folosim datele cu caracter personal (numar de telefon, adresa de email, adresa personala) doar in scopul procesarii comenzilor, emiterii de facturi sau a recuperarii unor sume datorate. Va asiguram ca sub nicio forma compania noastra nu instraineaza aceste date.